Nieuws Ninove

Ninoofse dinsdagmarkt zit in nieuw jasje

De wekelijkse dinsdagmarkt zit vanaf dinsdag 24 september in een nieuw jasje. De locatie blijft ongewijzigd, maar verschillende marktkramers staan voortaan op een andere plek. De stad wil de markt hiermee nog aantrekkelijker maken. Marktgangers vinden op de markt een grondplan met de nieuwe locaties van de kramen én er zullen plannetjes/folders worden uitgedeeld.

In de winter zijn niet alle plaatsen op de Ninoofse dinsdagmarkt ingevuld. Dat zorgde soms voor ‘gaten’ tussen de verschillende kramen. Daarom besloot de stad om de markt te herschikken. Het lokaal bestuur hield hierbij ook rekening met andere factoren zoals veiligheid en de bereikbaarheid voor hulpdiensten. De markt gaat wel gewoon nog altijd door op de Centrumlaan, het plein voor Ninia Shopping, de Kaardeloodstraat, de Marktstraat en de Graanmarkt.

Folder vernieuwde markt

In de meeste Ninoofse bussen zou een folder over de vernieuwde markt te vinden moeten zijn. De bedeling van die folders gebeurde door fietskoerierbedrijf Snel & Wel, dat vorige week zijn dienstverlening stopzette. Hierdoor zijn enkele honderden folders niet bedeeld geraakt. De folders zijn wel verkrijgbaar op de markt.

Bezoek de Poetsmobiel

Zoek je naar een job in de poetswereld en wil je snel aan de slag? Op de markt van 24 september vind je in de Kaardeloodstraat de ‘Poetsmobiel’. Je kan daar terecht voor informatie over poetsjobs waarvoor je in de namiddag al onmiddellijk op sollicitatiegesprek gaat bij de werkgever. De Poetsmobiel is een organisatie van de stad en VDAB.