Restaurant “De Bakermat” in Ninove behoudt zijn score van 14/20 in de nieuwe Gault&Millau-gids.
Een spannende dag voor heel wat chef-koks en restaurants in ons land. De nieuwe editie van de Gault&Millau-gids werd in Brussel voorgesteld. De grote winnaar was Tim Boury met zijn restaurant “Boury” in Roeselare. Hij kreeg van de culinaire gids een topscore van maar liefst 19/20. Ook in Ninove was het nagels bijten op de Leopoldlaan, maar restaurant “De Bakermat” behoudt zijn score van 14/20. Een bevestiging van het culinaire niveau in Ninove.
“In 2024 mogen chef Kevin Graf en echtgenote-gastvrouw Barbara Wantens tien kaarsjes uitblazen. Sedertdien zijn ze de culinaire vaandeldragers bij uitstek in Ninove”, schrijft de Gault&Millau over het restaurant. “Interessante wijnkelder met veel Franse referenties naast Italiaanse en Spaanse wijnen.”
Het koppel kreeg begin dit jaar ook z’n eerste Michelinster.